Meer informatie:
088 - 111 2 199

Bedrijfsfeesten

Heeft u een bedrijfsfeest op locatie of in uw eigen pand?

Voor zowel kleine als grote groepen kunnen wij een passend en lekker buffet samenstellen wat voldoet aan uw budgetaire wensen. Onze catering voor bedrijven richt zich naast catering voor dagelijks gebruik ook op voordelige catering van een kleine receptie tot een groot personeelsfeest.  


Catering bedrijfsfeest en receptie  

Wij kunnen op een flexibele manier het eten voor uw bedrijfsfeest organiseren zodat u op een makkelijke manier een mooi en feestelijk buffet kunt serveren.   

'Voor elk wat wils' is ook het devies wanneer wij de catering verzorgen voor bedrijfsfeesten. Door gebruik te maken van onze lekkere maaltijden of buffetten bent u in staat om op een voordelige manier invulling te geven aan uw feest.   

In overleg met u nemen wij alle mogelijkheden vrijblijvend door en samen maken wij een opzet voor de juiste en meeste geschikte manier van catering voor uw feest.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn en meer informatie willen omtrent de mogelijkheden voor uw feest, neem dan gerust contact met ons op en wij adviseren u graag over de catering van uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of receptie.