Meer informatie:
088 - 111 2 199

Catering Amsterdam

Onze catering is door heel het land verkrijgbaar, zo ook in onze hoofdstad Amsterdam. De stad heeft naast een rijk bedrijfsleven ook veel evenementenorganisatoren en partijen. U kunt voor uw bedrijfsfeestjes, evenementen, en andere gelegenheden van uw bedrijf, maar ook voor verjaardagen, bruiloften en andere feesten gebruik maken van onze lekkere en goedkope cateringservice. Wij bedienen u of uw organisatie graag met een  lekker, vers en betaalbaar buffet. 

U kunt bij ons kiezen uit een breed assortiment dat varieert tussen warme- en koude buffetten, Mediteriaanse maaltijden, Chinese catering, salades, soepen, desserts en meer.

Catering Amsterdam

Alle producten die wij leveren zijn op een ambachtelijke wijze bereid met verse ingrediënten.

Wij kunnen overal in en om Amsterdam het buffet warm aanleveren, van drukke binnenstedelijke wijken als de Jordaan, Haarlemmerbuurt en Nieuwmarkt tot De Pijp in Amsterdam-Zuid, Osdorp in Amsterdam-West en Volewijck in Amsterdam-Noord. 

Wilt u meer informatie over onze catering, buffetten of maaltijden in de regio van Amsterdam, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door middel van het contactformulier