Meer informatie:
088 - 111 2 199

Catering Amsterdam

Onze catering is door heel het land verkrijgbaar, zo ook in onze hoofdstad Amsterdam. De stad heeft naast een rijk bedrijfsleven ook veel evenementenorganisatoren en partijen. U kunt voor uw bedrijfsfeestjes, evenementen, en andere gelegenheden van uw bedrijf, maar ook voor verjaardagen, bruiloften en andere feesten gebruik maken van onze lekkere en goedkope cateringservice. Wij bedienen u of uw organisatie graag met een  lekker, vers en betaalbaar buffet. 

U kunt bij ons kiezen uit een breed assortiment dat varieert tussen warme- en koude buffetten, Mediteriaanse maaltijden, Chinese catering, salades, soepen, desserts en meer.

Catering Amsterdam

Alle producten die wij leveren zijn op een ambachtelijke wijze bereid met verse ingredi├źnten.

Wij kunnen overal in en om Amsterdam het buffet warm aanleveren, van drukke binnenstedelijke wijken als de Jordaan, Haarlemmerbuurt en Nieuwmarkt tot De Pijp in Amsterdam-Zuid, Osdorp in Amsterdam-West en Volewijck in Amsterdam-Noord. 

Wilt u meer informatie over onze catering, buffetten of maaltijden in de regio van Amsterdam, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door middel van het contactformulier