Meer informatie:
088 - 111 2 199

Catering Rotterdam

Maaltijd Discounter biedt u ook in Rotterdam een ruim aanbod aan op het gebied van buffetten, catering en maaltijden. De producten die we aanbieden zijn geschikt voor veel verschillende soorten evenementen voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt de catering van Maaltijd Discounter bijvoorbeeld inschakelen bij bedrijfsfeesten, bijeenkomsten, verjaardagen en bruiloften. Wij bieden u of uw organisatie graag met een lekker, vers en betaalbaar buffet.

Bij het bestellen van een buffet kunt u bij ons kiezen uit een variërend buffet. Zo bieden wij u onder andere Indische catering, Hollandse stamppot buffetten en verschillende soorten soepen, salades en desserts. Wij bereiden onze maaltijden altijd met verse ingrediënten op een ambachtelijke wijze. 

Overal vanuit Rotterdam kunt u gebruik maken van onze service en producten. Of uw bedrijf nu gevestigd is in het centrum, Rotterdam-Alexander, of Rotterdam-Zuid of u woont in Delfshaven, Kralingen-Crooswijk of Feijenoord, wij zorgen dat de buffetten op de gewenste locatie aanwezig zullen zijn. 

Indien u meer informatie wilt over onze catering, buffetten of maaltijden in en om Rotterdam, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door middel van het contactformulier