Meer informatie:
088 - 111 2 199

Catering Utrecht

Wij bieden onze catering aan door heel Nederland, zo ook in het centraal gelegen Utrecht. Voor verschillende partijen die uiteen kunnen lopen van bedrijven, particulieren en studentenverenigingen leveren wij warme buffetten. Op uw bedrijfsfeesten, verjaardagen, studentendiners, bruiloften en andere partijen leveren wij een lekker, vers en betaalbaar buffet.

Catering UtrechtHet brede assortiment catering wat Maaltijd Discounter u aanbiedt varieert van Mediteriaanse maaltijden tot oer Hollandse stamppotten, Indische buffetten en verschillende salades, soepen en desserts. Daarbij zijn alle maaltijden bereid op een ambachtelijke wijze met verse ingredi├źnten. 

Overal vanuit de regio Utrecht kunt u gebruik maken van onze services en producten. Binnenstad, Oost, West, Leische Rijn, de maaltijden kunnen in elk deel van de stad en omgeving van de stad geleverd worden. 

Wilt u meer informatie over onze catering, buffetten of maaltijden in en om Utrecht, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door middel van het contactformulier