Meer informatie:
088 - 111 2 199

Catering voor horeca

Evenementen
Krijgt u als horecaondernemer regelmatig aanvragen voor het verzorgen van catering voor feesten en partijen, maar heeft u hiervoor onvoldoende capaciteit in de keuken? Maaltijd Discounter biedt een lekkere en betaalbare uitkomst. 

Wij bereiden kwaliteitsbuffetten op maat voor ieder gezelschap. U kunt er voor kiezen vaste buffetvormen aan te bieden of buffetten zelf samen te stellen op basis van de wensen van uw klant. We hebben een zeer uitgebreid assortiment en bieden naast de reguliere buffetten ook vegetarische buffetten en halal bereide varianten. Daarnaast bieden we voor vrijwel ieder dieet speciaal bereide maaltijden. 

Zowel voor incidentele als structurele evenementen zijn wij uw partner in de verzorging van maaltijden voor uw gasten.

Buffetten kunnen zowel warm als koud geleverd worden, afhankelijk van uw voorkeur en faciliteiten. We verzorgen direct de opzet van het buffet in chafing dishes en halen de materialen op afspraak weer bij u op.


Bij u op de kaart
Ook voor het dagelijkse aanbod voor uw gasten kunnen wij uw gerechten verzorgen. U kunt hierbij denken aan Limburgs stoofvlees of kipsaté voor bij uw eigen friet, een heerlijke warme soep of een oer-Hollandse stamppot met rookworst. Eenvoudig per portie te bewaren in de koelkast en snel te verwarmen in uw eigen oven of magnetron. Hiermee voorkomt u derving en kunt u uw gasten toch een lekkere maaltijd aanbieden!


Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende samenwerking op het gebied van lekkere en betaalbare maaltijden? Neem dan gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter via het contactformulier.