Meer informatie:
088 - 111 2 199

Catering voor verenigingen

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van betaalbare catering voor evenementen van verenigingen. Of het nu gaat om een kleine receptie, een groot feest of een maandelijkse bijeenkomst, wij bieden u graag een passende cateringoplossing.
 
Assortiment
In het menu vindt u een groot deel van ons assortiment. U kunt kiezen uit onze vele buffetten of zelf een buffet samenstellen naar eigen inzicht. Bent u op zoek naar een buffet of menu, maar staat deze niet tussen ons assortiment? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.
 
Maatwerk
Iedere locatie is uniek en daarom komen wij ook graag vrijblijvend bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden. Daarnaast verschilt ieder evenement van omvang, voorkeuren en budget. Ook hierin denken wij graag met u mee voor een passende catering.
 
Kwaliteit
Onze buffetten worden altijd vers bereid en zijn conform de HACCP en BRC kwaliteitsregels gemaakt. Dit betekent dat de hele productieketen tot en met het afleveren van de maaltijden een gesloten traject is. Hierdoor zijn wij in staat om iedere keer weer de beste kwaliteit eten te garanderen.
 
Uw voordelen
  • Lekker en kwalitatief goed eten.
  • Altijd ruim voldoende.
  • Een zeer voordelige prijs.
  • HACCP en BRC gecertificeerd.
  • Het eten is altijd vers bereid.
 
Zijn er nog vragen, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag.