Meer informatie:
088 - 111 2 199

Hoe werkt het

Onze specialiteit is het verzorgen van lekkere en betaalbare buffetten voor grotere groepen mensen. 

Maaltijd Discounter is een budget cateraar, dus een aantal zaken verzorgt u zelf. Dat zorgt ervoor dat we de scherpste prijzen van Nederland kunnen bieden. Hoe werkt dat?  

Bestellen

Op de site kunt u zich orienteren. U kunt een keuze maken uit de gepresenteerde buffetten, of u kunt geheel naar eigen smaak een buffet samenstellen.

We bieden, naast de getoonde buffetten, nog vele andere gerechten en dieet varianten.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u per ongeluk een bestelling op de site plaatst. Wij sturen u op basis van uw aanvraag altijd eerst een duidelijke offerte en nemen persoonlijk contact met u op.

Zelfs met onze lage tarieven gaat het bij grote groepen al gauw om veel geld, dus we willen graag zeker weten dat u de juiste keuze maakt.

Bereiding en levering

Onze maaltijden worden dagelijks vers gekookt zodat u altijd kunt genieten van de beste kwaliteit. We leveren de buffetten koelvers bij u aan, op of vlak voor de datum van uw catering gelegenheid Het hele traject van bereiden tot en met levering is conform de HACCP en BRC kwaliteitsregels, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op de kwaliteit van de maaltijden.

Verwarmen en presenteren

De maaltijden worden warm aangeleverd in speciale warm houd boxen. Daarin blijft het eten nog minimaal 5 uur op temperatuur. Voor het uitserveren leveren wij er warm houd schalen (chaving dishes) met brandpasta bij. Uw buffet ziet er fantastisch uit en u kunt het zelf makkelijk uitserveren. Wanneer u ook borden en bestek bij uw buffet wilt dan kunnen wij dit voor u in de offerte oopnemen. Uitserveren van de maaltijden organiseert u ook zelf. Ook hier geldt: als u hulp of advies nodig heeft, vraag het ons gerust.

Succes  

Het is voor ons bijzonder belangrijk dat uw catering evenement een succes is. We discounten dus wel op de prijzen, maar nooit op smaak of service!