Meer informatie:
088 - 111 2 199

Hoe werkt het

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van lekkere en betaalbare buffetten voor grotere groepen mensen. Maaltijd Discounter is een budget cateraar, dus een aantal zaken verzorgt u zelf. Dat zorgt ervoor dat wij de scherpste prijzen van Nederland kunnen bieden. Hoe werkt het?

Stap 1: Bestellen

U kunt een keuze maken uit de gepresenteerde buffetten, of u kunt geheel naar eigen smaak een buffet samenstellen. Wij bieden, naast de getoonde buffetten, nog vele andere gerechten en dieet varianten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of geef uw wensen door op het bestelformulier.

Stap 2: Bereiding en levering

Onze maaltijden worden dagelijks vers bereid zodat u altijd kunt genieten van de beste kwaliteit. Het hele traject van bereiden tot en met levering is conform de HACCP en BRC kwaliteitsregels, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op de kwaliteit van de maaltijden. Wij leveren de buffetten in ruime hoeveelheden warm bij u aan en helpen u met het opzetten van het buffet. Het moment van levering vindt in overleg met u ruim van te voren plaats.

Borden en bestek

De buffetten worden geleverd in speciale warmhoudboxen, zodat het eten goed op temperatuur blijft. De levering van de catering is exclusief bestek en servies. Wij verhuren ook borden en bestek en overige materialen. Wilt u hiervan gebruik maken, geef dit dan bij ons aan, wij denken graag met u mee.

Stap 3: Presentatie

Wij leveren bij het buffet ook speciale warmhoudschalen (chafing dishes) en brandpasta, zodat u het eten op een leuke en makkelijke manier kunt presenteren. Het uitserveren van de maaltijden organiseert u zelf. Ook hier geldt: als u hulp of advies nodig heeft, vraag het ons gerust.

Stap 4: Succes

Door de verse producten, heerlijke smaken en mooie presentatie zorgen wij ervoor dat de catering van uw evenement een succes is. Wij hechten hier veel waarde aan, dus we discounten wel op de prijzen, maar nooit op smaak of service!
 

Heeft u interesse in onze mogelijkheden en dienstverlening? Neem dan contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.