Meer informatie:
088 - 111 2 199

Damesdispuut Hupithéda

"De service bevalt ons erg goed en we vinden het fijn dat er altijd proactief wordt meegedacht door Maaltijd Discounter." Damesdispuut Hupitéhda is het damesdispuut van studentenvereniging K.S.V. Gremio en is opgericht in 1997 in Den Bosch. 

Een van de evenementen dat jaarlijks georganiseerd wordt, is de Pa en Ma dag. Ouders komen dan langs voor een kennismaking met het dispuut en uiteraard gewoon ook voor een gezellige dag. 

Annet van Riemsdijk was mede verantwoordelijk voor de organisatie van de Pa en Ma dag 2010.  
"Elk jaar organiseren wij de Pa en Ma dag. We gaan dan een activiteit doen met de ouders en uiteraard is lekker eten ook een onderdeel van de dag. 

 

We hoorden van Maaltijd Discounter via de introductie commissie van K.S.V. Gremio. Zij zijn al drie jaar zeer tevreden over het lekkere eten en de service die door Maaltijd Discounter wordt geboden. Zo hebben wij ook dit jaar gekozen voor Maaltijd Discounter en dat is ons zeer goed bevallen. We konden snel terecht met al onze vragen en zijn super geholpen met de keuze van de maaltijden en de manier van bereiden. Het is ons zo goed bevallen dat we volgend jaar zeker weer gebruik van willen maken".